IBBY / OEPLI, Seleccions LIJ

20/05/2022

Literatura Infantil y Juvenil de España. Selección OEPLI 2021

L’OEPLI i les seves seccions territorials: Consejo General del Libro Infantil i Juvenil, Ibbycat/Consell Català del Llibre Infantil i Juvenil, Galtzagorri Elkartea i Gálix, en col·laboració amb el Ministerio de Educación Cultura y Deporte, hem editat el catàleg LITERATURA INFANTIL I JUVENIL DE ESPAÑA. Selecció OEPLI 2021. Un catàleg amb la selecció bibliogràfica dels millors llibres infantils i juvenils, d’escriptors i il·lustradors de l’estat espanyol, publicats al llarg del 2021, unes obres que obeeixen a criteris de qualitat i idoneïtat i que les fa mereixedores de formar part d’aquesta llista d’honor per considerar-les significatives dins de la gran producció existent.

Considerant l’important nivell de qualitat i d’edició que té la literatura infantil i juvenil produïda en les llengües oficials de l’Estat espanyol i per tal d’estimular una millor difusió en els àmbits lingüístics internacionals, propiciar la compra de drets de traducció i edició i crear un suport de qualitat paral·lel als interessos comercials, el catàleg s’ha produït, en castellà i anglès.

El catàleg conté una selecció de 200 títols realitzada per les quatre seccions territorials de l’OEPLI: Ibbycat, Galtzagorri, Gálix i Consejo, entitats en les quals hi són representats tots els sectors del món literari: bibliotecaris, escriptors, il·lustradors, editors, llibreters…

Per descarregar el catàleg en format pdf aneu a l’enllaç

FacebookTwitterWhatsAppEmail