Formació LIJ, D'interès general

23/06/2022

Oberta la preinscripció a la 14a edició del Màster de Biblioteques escolars i Promoció de la lectura!

Oberta la preinscripció a la 14a edició del Màster de Biblioteques escolars i Promoció de la lectura. Organitzat per la Universitat Autònoma de Barcelona (UAB) i per la Universitat de Barcelona (UB).

Vols aprendre a crear i transformar les biblioteques escolars en entorns d’aprenentatge que facilitin tot tipus de recursos i serveis? T’interessa saber com es dissenyen i executen plans de lectura de centre (PLEC)?  Vols seleccionar i donar a conèixer llibres infantils i juvenils en diverses formes i suports? Tens ganes de desenvolupar projectes socials amb incidència en els hàbits lectors de la població?

Si pertanys al col·lectiu de professorat d’educació primària i secundària, al de bibliotecaris i documentalistes, al de mediadors i promotors culturals, o al d’educadors del lleure, gestors culturals o de professionals del món de l’edició, aquest màster està pensat per a tu!

Per què triar-lo?

Perquè és l’únic màster oficial que existeix a Catalunya i a l’estat espanyol en aquesta matèria i compta amb el reconeixement del Departament d’Educació per al perfil docent especialitzat en “Lectura i biblioteca escolar”.

Les assignatures, impartides per professorat especialista de múltiples departaments de la UAB i la UB, combinen el treball virtual i les sessions presencials amb intervencions de professionals de prestigi, visites a institucions i sortides culturals.

Sortides professionals

El màster forma responsables de biblioteques escolars i de seccions infantils de biblioteques públiques i centres de recursos, animadors socioculturals, professionals del llibre i de l’edició, professionals implicats en els plans de lectura de tot tipus d’administracions públiques o d’altres iniciatives socials al voltant de l’accés de la població a la cultura escrita.

Podeu trobar més informació i fer la preinscripció aquí.

FacebookTwitterWhatsAppEmail
Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.