IBBY / OEPLI

30/07/2021

DAVID HERNÁNDEZ SEVILLANO I FEDERICO DELICADO, GUANYADORS DELS PREMIS LAZARILLO 2020

L’Organización Española Para el Libro Infantil y Juvenil (OEPLI) va donar a conèixer ahir, els guanyadors dels Premis Lazarillo 2020, que en aquesta 61a edició s’han atorgat aDavid Hernández Sevillano en la modalitat de creació literàriaiaFederico Delicado en la d’àlbum il·lustrat.

Els Premis Lazarillo són els guardons de LIJ més antics de l’Estat Espanyol. Independents, a obra inèdita i oberts a la creació en les quatre llengües, pretenen contribuir a la difusió d’una literatura infantil i juvenil de qualitat. Estan dotats amb 6.000 euros per cada modalitat i han comptat amb el patrocini del Ministerio de Cultura y Deportei de McDonald’s en el marc del seu programa «Happy Meal Readers».

Adjuntem la nota de premsa de l’OEPLI amb tota la informació de l’acte,dels guanyadors i de l’esdeveniment.En la foto de família aparèixen d’esquerra a dretaPaloma Cabral, directora de comunicació i relacions institucionalsde McDonald’s, els guardonatsDavid Hernández Sevillanoi Federico Delicado, Maria José Gálvez, directora general del libro y fomento de la lectura del Ministerio de Cultura y Deportei a la seva dreta,Lluís Zendrera, president de l’OEPLI.

També us adjuntem una nota en català amb informació dels guardonats.

I en darrer lloc, aprofitem per informar-vos que queda oberta i convocada l’edició 2021 d’aquests guardons.

Podeu accedir a les bases des de l’enllaç següent:https://www.oepli.org/ca/Premio-Lazarillo

Els terminis per a la presentació d’obres són els següents:

  • Modalitat de creació literària juvenil: 30 de setembre de 2021
  • Modalitat àlbum il·lustrat infantil i juvenil: 30 de novembre de 2021

Més info:
https://https://www.oepli.org/ca/Premio-Lazarillo

FacebookTwitterWhatsAppEmail