Charlas y talleres, Autors LIJ, Formación LIJ, Profesionales, Público general

10/10/2022 - 28/11/2022 - 18:00h - 20:00 h

Cicle ‘Binari: Bruno Munari i David Macaulay’

Format: Presencial
Lloc: Espai Culturista Sendak - Carrer Grassot, 42 (Barcelona)
Organitzador: Llibreria Sendak i El Culturista
Preu: 60 (4 sessions) €

Binari. Cicle sobre Bruno Munari i David Macaulay
10, 24 d’octubre / 7, 28 de novembre. Amb Piu Martínez i Anna Juan Cantavella
Un cicle de 4 sessions impartit per Anna Juan Cantavella i Piu Martínez per aprofundir en l’obra de dos artistes-autors cabdals de la literatura infantil i juvenil.

Els tallers BINARIS són una modalitat formativa que ens permet aprofundir a l’obra d’autors claus del panorama de l’àlbum il·lustrat LIJ. Els autors seleccionats per a aquesta primera edició són:
Bruno Munari
David Macaulay

Els tallers combinen una sessió teòrica, on repassarem la biografia, la bibliografia i l’aportació d’idees d’aquests artistes-autors al panorama de l’àlbum LIJ i una sessió pràctica en què incidirem en aspectes com la mediació, classificació i dinamització de les obres recollides a la primera sessió.

Piu Martínez ha estat bibliotecària, llibretera, redactora, editora, investigadora, formadora… És una gran coneixedora de la LIJ i, molt especialment, una apassionada de l’àlbum il·lustrat.

Anna Juan Cantavella és Doctora en Antropologia Social i Cultural i Màster en Llibres i literatura infantil. Treballa com a docent i investigadora en el camp de la didàctica de la literatura i realitza formacions i tallers d’educació literària per a mediadors, famílies i infants.

DATES I HORARIS:
Els dilluns 10 i 24 d’octubre; 7 i 28 de novembre.
De 18 a 20 h de la tarda.

Podeu inscriure-us aquí.

FacebookTwitterWhatsAppEmail

Próximos eventos

No se han encontrado eventos