Exposiciones, Exposiciones LIJ, Público general

23/06/2022 - 06/07/2022

Exposició ‘Això és Šašek: viatjant a l’univers del genial il·lustrador txec’

Format: Presencial
Lloc: Biblioteca Jaume Fuster]
Organitzador: Fundació de Miroslav Šašek, Biblioteques de Barcelona, Centro Checo Madrid, Embajada de la República Checa en España

Del 17 de maig al 6 de juliol del 2022

Aquesta exposició d’algunes de les il•lustracions del famós artista txec Miroslav Šašek, ens convida a fer la volta al món a través de la seva particular visió artística. El seu treball més conegut és la sèrie de divuit guies d’autor il•lustrades, per ciutats i països de diversos continents, This is… (París, Londres, Venècia, Israel, Texas, Hong Kong, etc.), que van ser publicades entre 1959 i 1974 amb un gran èxit a Regne Unit, França, Itàlia, Alemanya, Espanya, Els Estats Units, Sud-Amèrica, Japó i Escandinàvia i amb els quals va guanyar nombrosos premis.

Com pensador visual Miroslav Šašek no volia capturar l’esperit dels llocs només a través de les fotos dels seus monuments, edificis i llocs més turístics. Tenia la capacitat d’arribar al cor dels seus objectes d’interès, captant i comentant amb gràcia els ritmes i usos de la vida quotidiana de cada una de les parades dels seus viatges.

Organitza: Fundación de Miroslav Šašek, Biblioteques de Barcelona, Centro Checo  MadridEmbajada de la República Checa en España.

Col•labora: Nórdica LibrosBaobabEditorial Gallo Nero.

 

 

FacebookTwitterWhatsAppEmail

Próximos eventos

No se han encontrado eventos