Ferias y festivales, Ferias y festivales LIJ, Público general

09/09/2022 - 18/09/2022

La Setmana del Llibre en Català

Format: Presencial
Lloc: Moll de la Fusta
Organitzador: Associació d'Editors en Llengua Catalana

Del 9 al 18 de setembre de 2022, el Moll de la Fusta acollirà per tercer any consecutiu La Setmana del Llibre en Català, que enguany celebra la seva 40a edició.

En ocasió de l’aniversari, La Setmana serà especialment festiva i optimista, amb l’objectiu de celebrar aquestes quatre dècades de trajectòria, però alhora reivindicativa, mostrant el sector (i el públic) del llibre i les revistes en català en la seva màxima potència.

Joan Carles Girbés, director editorial d’Ara Llibres i president de La Setmana, ha destacat que, després de les diverses consultes amb els expositors, gremis i institucions implicades, “La Setmana s’estableix ja de manera definitiva al Moll de la Fusta amb una ferma voluntat de créixer en presència i activitat. De fet, en aquesta edició ampliem l’espai d’exposició de 69 mòduls a 84 per mostrar, amb mòduls més grans que els últims anys, tota la riquesa del sector del llibre en català: més de 200 segells editorials i 230 capçaleres de revistes. L’ampliació de 3 a 4 escenaris contribuirà, també, a impulsar la programació d’activitats per refermar el paper d’esdeveniment de referència anual per autors, editors, lectors i amants del llibre en català”.

L’espai també creix per millorar l’experiència dels i les visitants amb 7.215m2 plens de sorpreses: quatre escenaris, un espai familiar, zones de lectura, un espai d’exposicions i, fins i tot, una petita àrea gastronòmica.

A banda de mostrar la selecció més àmplia de fons editorial en llengua catalana, un dels punts forts de La Setmana és la presentació de les novetats de tardor de les diferents editorials. Aquestes presentacions conviuran amb altres activitats com converses amb autors nacionals i internacionals, signatures, taules rodones, recitals de poesia i concerts, conformant un gran festival al voltant del món del llibre en català.

El comitè organitzador de La Setmana del Llibre en Català està encapçalat per EDITORS.CAT i hi participen el Gremi d’Editors de Catalunya, l’APPEC, el Gremi de Llibreters de Catalunya, el Gremi de Distribuïdors de Publicacions de Catalunya, Biblioteques de Barcelona i l’Institut Ramon Llull. Així mateix, compta amb el suport i col·laboració de la Generalitat de Catalunya, Ajuntament de Barcelona, Diputació de Barcelona i del Ministerio de Cultura.

Per a més informació sobre tota la programació podeu consultar la seva web.

 

FacebookTwitterWhatsAppEmail

Próximos eventos

No se han encontrado eventos