IBBY / OEPLI, Sector, Comunitat LIJ

25/09/2022

L’IBBY nomena la seva nova directora executiva, Carolina Ballester

La nova directora executiva de l’IBBY, Carolina Ballester, es va presentar al congrés internacional celebrat del 5 al 8 de setembre a Putrajaya, Malàisia.

Ballester va néixer a París i ha estudiat entre Espanya i França. Llicenciada en Ciències Polítiques per la Universitat Complutense de Madrid, també és graduada en xinès i àrab per l’Institut Nacional Francès d’Estudis Orientals (INALCO). Ha treballat com a traductora i com a agregada cultural al Consolat d’Espanya a Xangai. El 2013, es va incorporar a l’equip de la Fira Internacional del Llibre Infantil de Xangai com a directora del programa i durant 10 anys va promoure i desenvolupar l’interès internacional per la il·lustració infantil, així com va formar part de jurats de catàlegs i concursos d’il·lustració infantil.

Ballester aporta a l’IBBY un interès i un ampli coneixement en la literatura infantil i la il·lustració, així com experiència internacional i fluïdesa en diversos idiomes, com ara francès, espanyol, anglès i mandarí.

En reconeixement a la seva destacada contribució a l’IBBY, Liz Page, directora executiva sortint, va rebre la medalla Jella Lepman al Congrés de l’IBBY a Putrajaya.

Durant 25 anys, Page ha donat suport a l’organització amb una gran energia i entusiasme. Es va incorporar a l’IBBY com a assistent executiva el 1997 i va treballar com a directora administrativa fins al març de 2009, quan va ser nomenada directora executiva. Page ha estat un magnífic pilar de l’IBBY, mantenint-lo en un alt nivell durant els seus 14 anys com a directora executiva, i la seva feina ha estat imprescindible per enfortir i expandir tant l’IBBY coma institució com els seus programes. A més, és molt estimada i admirada per tots els membres amb els quals ha treballat al llarg de tots aquests anys.

Des de l’IBBYcat volem donar una càlida benvinguda a Carolina Ballester i fer públic un sentit agraïment a Liz Page per la seva entregada tasca durant tots els anys que ha estat al capdavant de l’IBBY!

FacebookTwitterWhatsAppEmail
Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada.