14/04/2022

Spotlight: El focus de la cultura catalana a la London Book Fair

L’Institut Ramon Llull i l’Institut Català de les Empreses Culturals han presentat en roda de premsa el programa Spotlight: el focus de cultura catalana que es farà del 5 al 7 d’abril a la London Book Fair, una de les fires més prestigioses del panorama editorial internacional i la principal porta d’entrada al mercat anglosaxó.

Es faran 8 xerrades obertes als assistents a la fira en les que hi participaran autors catalans i autors anglosaxons. Aquests parlaran de la seva obra i dels temes que els motiven a escriure, generant un diàleg entre les literatures catalana i anglosaxona. La LIJ hi serà present amb la xerrada d’Aina Bestard.

Més enllà de la fira, i aprofitant el ressò de l’Spotlight i d’aquest focus en la cultura catalana, l’Institut Ramon Llull ha dissenyat un programa d’activitats per donar a conèixer al Regne Unit altres àmbits de la creació catalana. Comptarà amb la presència, per exemple, de Muriel Villanueva i Miquel Desclot.

El programa inclou una exposició d’il·lustradors. El Consell Català del Llibre Infantil i Juvenil ha esta l’encarregat de designar les comissàries de l’exposició, les il·lustradores Marta Altés i Carmen Segovia. Així, al recinte de la fira, durant tots els dies, es podrà visitar una exposició sobre il·lustració catalana on es podrà veure l’obra d’Aina Bestard, Violeta Lopis, Cristina Losantos, Joan Negrescolor, Miguel Pang i Júlia Sardà.

FacebookTwitterWhatsAppEmail