Autors LIJ, ferias y festivales LIJ, Creadores LIJ

15/09/2022

Tàssies, autor convidat a l’Internationales Literaturfestival Berlin 2022

L’il·lustrador català Tàssies és un dels autors convidats a l’Internationales Literaturfestival Berlin 2022 (ilb), un dels esdeveniments literaris més importants del món que se celebra del 7 al 17 de setembre a Berlín.

Tàssies hi va participar ahir 14 de setembre amb dues activitats en el marc de l’especial «Spotlight Spain» amb Espanya com a país convidat a la Fira del Llibre de Frankfurt 2022: una xerrada i un taller creatiu a partir del seu llibre Noms robats, recentment editat en alemany per Ute Löwenberg.

Noms robats narra la història d’un noi que viu la vida com a foraster a l’escola finalment troba un amic. Però la seva felicitat és de curta durada. Aviat s’emporten el seu amic i amb ell, la seva alegria de viure. El que comença com una llista de coses bones porta a una història sobre les circumstàncies privades d’un nen a qui fins i tot se li roba el nom. Amb il·lustracions acolorides i composicions sofisticades, l’àlbum és un retrat implacable de les conseqüències de l’assetjament escolar.

L’enhorabona a Tàssies i tot un honor tenir representació catalana a un festival internacional d’aquesta magnitud!

Sens dubte, una gran notícia per a la LIJ catalana.

Podeu trobar més informació sobre el festival aquí.

FacebookTwitterWhatsAppEmail
Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada.