Faristol

27/02/2021

27 FEB Jornada Faristol 2021: Incerta LIJ

Ha passat molt de temps i han passat moltes coses des de la darrera jornada de crítics de la nostra revista Faristol. La jornada d’enguany, que tindrà lloc el proper dissabte 27 de febrer, serà atípica però esperem que interessant com sempre!

Serà virtual i excepcionalment, no tindrà la crítica com a tema central. En aquest moment d’incertesa i desconcert ens semblava important oferir un espai per a la reflexió individual i col·lectiva sobre l’impacte de tot el que està passant en l’àmbit concret de la literatura infantil i juvenil.

Ho farem de la mà d’un editor, comissari, gestor i especialista (Daniel Goldin), de l’il·lustrador i filòleg director de la revista (Bernat Cormand), de dos editors de casa nostra (Reina Duarte i Pablo Larraguibel), d’un llibreter especialitzat en LIJ (Germán Machado), d’una periodista cultural (Anna Guitart), d’una escriptora (Muriel Villanueva), d’una il·lustradora (Carmen Segovia) i d’una narradora (Martha Escudero).

El programa pretén complementar les mirades que recull el darrer número de la revista sobre tot el que ens ha passat darrerament.

La jornada és oberta a qualsevol persona que hi estigui interessada i lainscripcióté un cost de 25 €.

Aquesta activitat ha estat organitzada en col·laboració amb l’OEPLI i ha rebut el patrocini del Ministerio de Cultura y Deporte.

FacebookTwitterWhatsAppEmail