02/01/2022

XL Premi de Narrativa Infantil i Juvenil Guillem Cifre de Colonya 2021

El XL Premi de Narrativa Infantil i Juvenil Guillem Cifre de Colonya 2021 és per a l’escriptora Marta Colomé Romera per la seva obra Les ales d’Isis, que explica la història de les «troballibres», unes intrèpides bibliotecàries que fan d’aquest llibre tot un elogi a la lectura.

El jurat n’ha destacat la bona escriptura, i el dinamisme argumental que facilita la lectura gràcies a un llenguatge ric i expressiu. La rigorositat i la documentació, les picades d’ullet constants al lector a través de l’humor, els enigmes i els jocs lingüístics.

Marta Colomé va néixer a Badalona l’any 1976. Ha treballat molts anys com a bibliotecària. Actualment es dedica al món de l’edició digital a l’equip de Bookwire. Ha fet de narradora de contes i ha col·laborat com a locutora en el projecte EnVeuAlta. Per escoltar Literatura. S’ha format com a escriptora a l’Ateneu Barcelonès i ha publicat, fins al moment, 26 contes per a diverses edats a Publicacions de l’Abadia de Montserrat, Editorial Bambú, Editorial Barcanova i a les revistes Cavall Fort i El Tatano.

Podeu llegir més informació:

FacebookTwitterWhatsAppEmail