Ibbycat

31/12/2021

El CLIJCAT i l’Ajuntament cancel·len el Saló del Llibre Infantil i Juvenil de Catalunya

El Consell Català del Llibre Infantil i Juvenil i l’Ajuntament de Mollerussa, com a organitzadors del Saló del Llibre Infantil i Juvenil de Catalunya, n’anuncien la cancel·lació de noves edicions, després de 35 salons, els setze darrers a Mollerussa.

L’any passat, arrel de la pandèmia, es va cancel·lar la que havia de ser la 36a edició i enguany s’ha decidit no recuperar aquesta activitat emblemàtica i molt estimada tant per Mollerussa com pel Consell Català del Llibre Infantil i Juvenil i explorar noves fórmules per continuar treballant per la promoció de la lectura i el llibre infantil i juvenil. En aquest sentit, el consistori està estudiant noves maneres de continuar esperonant la lectura entre els infants i joves que complementin les accions de «Mollerussa Municipi Lector», programa de motivació a la lectura que funciona amb èxit a la ciutat des de l’any 2008. El Consell Català del Llibre Infantil i Juvenil treballa ja en noves fórmules per impulsar la presència i la difusió de la LIJ catalana a tot el país.

Les dues entitats, que continuaran col·laborant en el context del programa «Mollerussa Municipi Lector», celebren tots aquests anys d’acció compartida que els han permès acompanyar la formació de milers d’infants i joves lectors, amb la convicció que el camí encetat amb el Saló continuarà amb noves iniciatives.

FacebookTwitterWhatsAppEmail