Sector, D'interès general

21/11/2022

Edgar Garcia Casellas, nou director de l’ICEC

El consell general de l’Institut Català de les Empreses Culturals (ICEC) va acordar el passat 18 de novembre el nomenament d’Edgar Garcia Casellas (Barcelona, 1971) com a nou director. Llicenciat en Filologia anglesa, i amb formació específica en gestió d’empreses i organitzacions culturals, exerceix des de 2002 com a director de l’Àrea de Desenvolupament i Transformació Empresarial. Enguany ha estat el responsable de la posada en marxa del Pla C*_Cultura pel Clima.

El nou director destaca pels seus 28 anys d’experiència professional al sector cultural i pel seu coneixement d’idiomes, que li han permès treballar en relació constant amb el panorama internacional. Amb anterioritat havia sigut responsable de l’oficina del COPEC a Berlín (Alemanya) i havia treballat a la Berlinale. Com a professional autònom va formar part de l’equip organitzador del Festival de Cinema de Sitges durant 3 edicions i va col·laborar en un variat espectre de projectes relacionats amb el món cultural, des del Sitges Teatre Internacional fins al management i la comunicació en companyies de teatre i dansa.

Garcia ha exercit enguany tres mesos com a director suplent de l’ICEC, i aporta 23 anys d’experiència en l’administració. Té un coneixement transversal dels sectors, i destaca pel seu bagatge a l’hora de posar en marxa i consolidar programes complexos i innovadors d’alta repercussió en les polítiques de l’ICEC.

Edgar Garcia substitueix Miquel Curanta, a qui la consellera Natàlia Garriga ha agraït la feina desenvolupada els darrers quatre anys.

Des de l’IBBYcat li desitgem molta sort i encerts!

FacebookTwitterWhatsAppEmail
Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.