Homenatges, IBBYcat, Autors LIJ, Professionals

14/11/2022 - 19:00h

Celebració del 40è aniversari de l’IBBYcat – Consell Català del Llibre Infantil i Juvenil

Format: Presencial
Lloc: El Born Centre Cultural
Organitzador: IBBYcat - Consell Català del Llibre Infantil i Juvenil

Enguany, el Consell Català del Llibre Infantil i Juvenil celebra 40 anys. 40 anys de LIJ catalana, per tant, en què l’entitat ha fet de sentinella gràcies a la inestimable implicació de moltíssimes persones de tots els sectors que la conformen, que han fet possible que avui tinguem una LIJ que gaudeix d’una salut de ferro.

Es tracta d’un acte d’aniversari especial en què, a més de celebrar i mirar amb optimisme cap al futur, volem retre un homenatge col·lectiu a 40 noms de la LIJ catalana de contrastada trajectòria (més grans de 72 anys), que han estat cabdals per escriure la història recent de la LIJ a casa nostra.

Aquesta acció, coorganitzada amb la Institució de les Lletres Catalanes en el context del programa sèniors literaris, representarà la inauguració de la Llista d’honor de la LIJ catalana. Una iniciativa amb la qual pretenem contribuir a la construcció i divulgació d’un patrimoni literari infantil i juvenil català d’avantguarda i referent per a múltiples generacions, que s’anirà ampliant i actualitzant cada dos anys.

Aforament limitat. Assistència amb invitació.

FacebookTwitterWhatsAppEmail

Propers esdeveniments

No s'han trobat esdeveniments