Exposicions, Autors LIJ, Professionals

02/11/2022 - 05/12/2022

Exposició PIMP A BOOK: llibres il·lustrats intervinguts

Format: Presencial
Lloc: CRAI Biblioteca del Campus de Mundet
Organitzador: CRAI - Centre de Recursos per a l'Aprenentatge i la Investigació (UB)

Amb el títol PIMP A BOOK (nom basat en el programa televisiu Pimp my ride de la cadena MTV), els estudiants de l’assignatura Àlbum il·lustrat del Màster Educació Interdisciplinària de les Arts, de la Universitat de Barcelona, amb la tutorització de la professora Emma Bosch, havien d’alterar, canviar, capgirar, manipular, modificar, recompondre, reconstruir, reescriure, recrear, refer, renovar, reorganitzar, transformar… llibres il·lustrats publicats per crear un nou llibre amb una intenció expressiva, informativa, lúdica o narrativa.

Entre els llibres ‘pimpejats’ hi ha traduccions, fusió d’històries, transgressions, canvis en la modalitat del llibre, actualitzacions, recreacions, etc.

Les obres, realitzades durant els cursos 2020-2021 i 2021-2022, s’exposen en vitrines tancades i s’obriran en unes franges horàries a concretar. Si teniu interès a llegir els llibres, escriviu a emmabosch@ub.edu amb la vostra disponibilitat per concertar una cita.

Com a complement de l’exposició, l’especialista en llibre il·lustrat Piu Martínez, impartirà la conferència Mutaciones & subversiones del Álbum  el dia 24 de novembre a les 17:30 a l’aula 106-107 de l’Edifici Llevant. Escriviu a emmabosch@ub.edu per avisar de la vostra assistència.

Més informació

 

FacebookTwitterWhatsAppEmail

Propers esdeveniments

No s'han trobat esdeveniments