Congressos i Jornades, Mediadors LIJ, Biblioteques, Centres educatius, Llibreries, Professionals

19/10/2022 - 21/10/2022

I Congrés Internacional Teaching with Comics: Còmic, Lectura i Objectius de Desenvolupament Sostenible (ODS)

Format: Presencial
Lloc: Facultat de Magisteri de la Universitat de València
Organitzador: Educació Literària Cultura i Societat | Universitat de València

El Congrés pretén generar un espai científic de presentació, discussió i intercanvi de recerques, projectes i experiències en el qual participen especialistes, investigadors i docents interessats en la utilització del còmic en els diferents nivells educatius i matèries, i de bibliotecaris, mediadors i gestors relacionats amb l’educació amb l’objectiu de generar sinergies.

En la seva primera edició el Congrés s’articula entorn de dos nuclis centrals, la lectura i els 17 Objectius de Desenvolupament Sostenible (ODS) aprovats per l’ONU en 2015, entre els quals s’inclouen entre altres, l’educació de qualitat, la reducció de les desigualtats, la cura del medi ambient, la igualtat de gènere, la fi de la pobresa, les ciutats i comunitats sostenibles, el consum responsable o l’accés universal a la justícia i la pau. Aquests nuclis funcionen com a eix central del Congrés, no obstant això, s’admeten enfocaments procedents de diferents disciplines i nivells.

El Comitè organitzador té prevista la publicació, prèvia revisió externa, de les comunicacions que presentin plantejaments nous d’investigacions i innovacions en revistes indexades i editorials de prestigi.

Més informació.

FacebookTwitterWhatsAppEmail

Propers esdeveniments

No s'han trobat esdeveniments