Fires i Festivals, Fires i festivals LIJ, Biblioteques, Editorials, Llibreries, Professionals

05/10/2022 - 07/10/2022

Liber 22 – Feria Internacional del Libro

Format: Presencial
Lloc: Fira Barcelona (recinte Gran Via)
Organitzador: Federación de Gremios de Editores de España (FGEE)

Aquest any Liber és d’aniversari. Del 5 al 7 d’octubre, la Fira Internacional del Llibre que promou la Federació de Gremis d’Editors d’Espanya (FGEE) celebrarà a Barcelona la 40a edició consolidada internacionalment com la gran cita professional del llibre en espanyol.

Fidel als seus objectius, Liber 2022 aglutinarà tots els sectors de la indústria editorial amb la participació prevista d’uns 350 expositors i projectarà la bibliodiversitat i el potencial exportador de l’edició espanyola. L’esdeveniment afavorirà les oportunitats comercials, les trobades de negoci i el coneixement del sector del llibre per dinamitzar el mercat editorial i impulsar-ne les vendes, especialment a l’exterior.

Organitzada per Fira de Barcelona, ​​Liber torna presencialment al recinte firal de Gran Via per mostrar l’àmplia oferta d’editorials i empreses de serveis per al sector del llibre, així com d’institucions públiques i entitats, diverses participacions col·lectives de gremis i associacions d’editors de comunitats autònomes, i ensenyes d’una desena de països interessades en la compra i la venda de drets editorials. L?organització preveu l?assistència de més de 7.000 professionals.

El president de la FGEE i del Comitè Organitzador de Liber, Daniel Fernández, subratlla “tornem a Barcelona amb uns nivells de participació prepandèmia i bones expectatives que faran que la fira ajudi a continuar avançant en el suport a la internacionalització de les empreses editorials espanyoles. Liber és una eina eficaç com ho ha demostrat durant les seves 40 edicions per obrir i explorar mercats potencials per a la bibliodiversitat de l’edició espanyola”.

Colòmbia, país convidat d’honor

Colòmbia, un dels mercats editorials més importants d’Amèrica Llatina, serà la gran protagonista de Liber 2022. Com a país convidat d’honor, aprofitarà la fira per impulsar la internacionalització de la seva rica i variada narrativa contemporània.

Una oportunitat excel·lent per descobrir nous autors i editorials colombianes, identificar oportunitats comercials o de traducció d’obres, i compartir experiències en l’àmbit de la promoció del llibre i la lectura.

Per a més informació, podeu consultar la seva web.

 

FacebookTwitterWhatsAppEmail

Propers esdeveniments

No s'han trobat esdeveniments