Editorials LIJ, D'interès general

22/11/2022

Gran vetllada de celebracions LIJ, a la 37a edició de la Nit de l’Edició

El passat dilluns 21 de novembre, va celebrar-se la 37a Nit de l’Edició al Teatre Romea, el gran punt de trobada anual de tot el món editorial en el que es lliuren una sèrie de reconeixements a persones i editorials que han destacat per la seva contribució a la difusió del món del llibre.

En l’àmbit de la LIJ, El Gremi d’Editors de Catalunya va voler celebrar molt especialment els 100 anys d’activitat editorial continuada de l’Editorial Salvatella i els 50 anys d’Editorial Base.

Així mateix, la Cambra del Llibre de Catalunya, institució integrada pels editors, llibreters, distribuïdors i indústria gràfica de Catalunya, va atorgar el 28è Memorial Fernando Lara a l’Editorial Flamboyant, per la seva aposta per difondre l’obra d’autors catalans arreu del món i, a banda, distribuir-los en castellà als Estats Units i Llatinoamèrica.

El Gremi d’Editors de Catalunya va distingir a Josep Maria Pou amb el Premi Atlàntida 2022, en reconeixement als més de 50 anys de trajectòria teatral com a actor i director.

FacebookTwitterWhatsAppEmail
Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.