IBBY / OEPLI, Seleccions LIJ, Biblioteques, Centres educatius, Editorials, Llibreries

31/05/2022

S’acaba de publicar el nou catàleg de l’OEPLI 2021!

L’OEPLI i les seves seccions territorials Consejo General del Libro Infantil i Juvenil, Ibbycat / Consell Català del Llibre Infantil i Juvenil, Galtzagorri Elkartea i Gálix, en col·laboració amb el Ministerio de Educación Cultura y Deporte, acabem de publicar el catàleg ‘Literatura Infantil y Juvenil de España. Selección OEPLI 2021’. Un catàleg amb la selecció bibliogràfica dels millors llibres infantils i juvenils, d’escriptors i il·lustradors de l’estat espanyol, publicats al llarg del 2021. Obres que obeeixen a criteris de qualitat i idoneïtat, que les fan mereixedores de formar part d’aquesta llista d’honor per considerar-les significatives dins de la gran producció existent.

Considerant l’important nivell de qualitat i d’edició que té la literatura infantil i juvenil produïda en les llengües oficials de l’estat espanyol i per tal d’estimular una millor difusió en els àmbits lingüístics internacionals, propiciar la compra de drets de traducció i edició i crear un suport de qualitat paral·lel als interessos comercials, el catàleg s’ha produït, en castellà i en anglès.

El catàleg conté una selecció de 200 títols, realitzada per les quatre seccions territorials de l’OEPLI, en les quals hi són representats tots els sectors del món literari: bibliotecaris, escriptors, il·lustradors, editors, llibreters…

Podeu descarregar-vos el catàleg en format pdf aquí.

FacebookTwitterWhatsAppEmail
Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.