Atrapallibres i Protagonista Jove, Biblioteques LIJ, Editorials LIJ, Biblioteques, Centres educatius

31/12/2020

Obres candidates al Premi Atrapallibres i Protagonista Jove 2021 i novetats de la pròxima edició

Un any més, i ja en són 25, el Consell Català del llibre Infantil i Juvenil convida a infants i joves de 9 a 16 anys a formar part del jurat d’uns premis ben singulars dels quals en són els veritables protagonistes.

En aquesta edició el Premi Protagonista Jove celebra les seves noces de plata. El camí recorregut és llarg i no hauria estat possible sense el compromís amb els infants i la bona literatura per part de les autores, les editorials, les llibreries, les biblioteques, els centres educatius i les especialistes que any rere any, escullen el bo i millor de l’any anterior, per tal que arribi a tants i infants i joves com sigui possible. Però sobretot no seríem on som sense la tasca de la Rosa Mut. Ella va ser la principal promotora d’aquests premis des dels seus inicis. En aquesta primera edició sense ella la volem recordar i agrair-li les molles de pa amb les quals ens va assenyalar el camí.

Per seguir avançant i enriquint el plantejament dels premis, enguany reforçarem les propostes de dinamització de les lectures i de comunicació i difusió de la convocatòria.

Les inscripcions estaran obertes a partir des del pròxim divendres dia 5 de juny fins al 31 de desembre.

Benvingudes i benvinguts! 

FacebookTwitterWhatsAppEmail