Autors LIJ, Iniciatives LIJ, Centres educatius

01/09/2022

S’obren les sol·licituds del programa «Autors a les aules» del curs 2022-2023!

S’obre el termini de sol·licituds del programa «Autors a les aules» del curs 2022-2023 que la Institució de les Lletres Catalanes coordina i subvenciona a centres educatius amb la participació de prop de 400 escriptors catalans.

Autors a les Aules és una activitat que, des de 1998, promociona la literatura catalana i el foment de la lectura en l’àmbit de l’ensenyament primari, secundari.

Autors a les Aules permet que l’alumnat lector entri en contacte directe amb els escriptors i escriptores i hi estableixi un diàleg al voltant dels seus llibres de creació i d’altres temes relacionats amb el fet literari com l’ofici d’escriure, el procés de creació, el món editorial, etc.

El centres que vulguin participar en el programa hauran de fer una petició a través de l’aplicació Lletres 2.0 durant el termini de sol·licituds. Per accedir-hi caldrà introduir el codi del centre al camp de l’usuari i repetir-lo dins del quadre de la paraula clau.

El programa preveu aquest curs 2022-2023 prop de 400 autors. Cada centre pot sol·licitar per curs acadèmic, com a màxim, un autor dels inclosos en el programa.

El nombre d’alumnes per sessió no ha de ser superior als seixanta. En molts casos, els Centre de Recursos Pedagògics del Departament d’Educació de la Generalitat de Catalunya intervé en l’assessorament de les necessitats de cada centre de la seva demarcació. L’activitat és gratuïta pel que fa als centres educatius i l’únic requisit és que el grup-classe hagi fet la lectura d’una de les obres de l’autor sol·licitat. La Institució de les Lletres Catalanes finança una sessió per autor.

Termini: de l’1 de setembre fins al 31 d’octubre del 2022.

Podeu fer les vostres sol·licituds accedint aquí.

 

FacebookTwitterWhatsAppEmail
Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.