Atrapallibres i Protagonista Jove, Biblioteques LIJ, Editorials LIJ, Biblioteques, Centres educatius

03/06/2019

Voleu venir a l’entrega dels Premis Atrapallibres i Protagonista Jove?

El proper dia 3 de juny, a les 10 del matí, tindrà lloc l’acte de lliurament del 14è Premi de Literatura Infantil Atrapallibres 2018-2019 i el 23è Premi de Literatura Juvenil “Protagonista Jove”, al Teatre Condal de Barcelona (Av. Paral·lel, 91 de Barcelona).


Les escoles i biblioteques participants que vulgueu assistir a l’acte cal que ompliu el formulari d’inscripció el més aviat possible i com a màxim fins al 15 de maig. Recordeu que les places són limitades!


Us anunciem algunes novetats d’enguany:

  • -Es farà un acte de lliurament conjunt, amb els grups de l’Atrapallibres i el Protagonista Jove.

  • -L’acte serà retransmès en directe via Streaming. Això permetrà que els centres i biblioteques que no puguin venir puguis seguir l’acte a través d’un enllaç que us facilitarem els propers dies.

  • – L’acte tindrà lloc al Teatre Condal, amb capacitat per a 650 persones. Això ha estat possible gràcies a un acord de col·laboració amb el Grup Focus. Cada grup haurà de recollir les seves entrades aquell mateix dia, una estona abans de començar l’acte i tindrà unes localitats assignades.

  • -La recollida dels diplomes es durà a terme a partir de dos representants de cada categoria.

  • -L’anunci dels guanyadors i l’entrega dels guardons la faran parelles infants i joves. Ells són el veritable jurat d’aquests premis i volem que també siguin de l’acte.


FORMULARI D’INSCRIPCIÓ A L’ACTE DE LLIURAMENT

Més info:
https://https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSeARQ2FUPxU3XJJzD0EU6CyrMyth1_IgTgAmrfgRhBOpfOUVA/viewform?usp=sf_link

FacebookTwitterWhatsAppEmail