Atrapallibres i Protagonista Jove, Biblioteques, Centres educatius

30/10/2020

Un club de lectura i un curs sobre conversa literària: les propostes virtuals per a mediadors i mediadores d’aquest trimestre

Des de l’organització dels Premis Atrapallibres i Protagonista Jove volem acompanyar d’una forma propera als mediadors i mediadores que hi participen, ampliar el nombre de joves lectors que hi estan vinculats i l’impacte de l’experiència en els seus itineraris lectors.

És per això que, després de l’èxit de l’edició passada tornen les propostes per a mediadors i mediadores. Enguany reforçades i amb una programació trimestral.

De juliol a setembre comencem oferint:

  • Un Club de lectura virtual per compartir la lectura d’alguns dels llibres seleccionats amb els especialistes de les comissions i altres mediadors/es.

Les primers lectures estaran dinamitzades per Marc Alabart, Glòria Gorchs, Montse Marcet, Marta Martí, Pep Molist i Joan Portell

Dates de les terúlies:

Club de lectura de l’ATRAPALLIBRES: Dimecres 22 de juliol a les 16 h, Dimecres 9 de setembre a les 12.30 h i dijous 8 d’octubre a les 20.30 h.

Club del PROTAGONISTA JOVE: Dimecres 15 de juliol a les 16 h, Dimecres 2 de setembre a les 12.30 h i Dijous 1 d’octubre a les 20.30 h.

Formulari d’inscripció.

  • Un curs virtual sobre conversa literària per aprofundir en aquest recurs d’acompanyament lector.

Curs a càrrec de l’especialista Anna Juan.

Dates: Divendres 3 de juliol de 9.30 a 13.30 i divendres 10 de juliol de 10 a 13 h.

Formulari d’inscripció.

Per a més informació consulteu el dossier adjunt.

FacebookTwitterWhatsAppEmail